حالت ذخیره باتری در گوشی چه کاری انجام میدهد ؟
حالت ذخیره باتری در گوشی چه کاری انجام میدهد ؟ پیشتر نکاتی راجع به باتری گوشی و اینکه چه کارهایی باید انجام داد که باتری دستگاه آسیب نبیند منتشر کردیم، در این مقاله قصد داریم به نکاتی دربارهی حالت ذخیره باتری گوشی بپردازیم.
آیا لازم است حالت ذخیر باتری یا باتری سیور یا حالت Low power Mode همیشه فعال و روشن باشد تا انرژی باتری ذخیره شده و گوشی مدت زمان بیشتری شارژ نگه دارد؟
این سوالی است که معمولا ذهن کاربران را مشغول میکند. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که اصولا لازم نیست گوشی در حالت ذخیره باتری باشد اما موارد استثنایی هم وجود دارد که در این مقاله به آنها میپردازیم.
اصلا وقتی حالت ذخیر باتری یا Battery Saver فعال میشود چه اتفاقی برای گوشی میافتد؟
زمانی که قابلیت ذخیره باتری را فعال میکنیم یعنی به لحاظ نرمافزاری و سختافزاری دستگاه شروع به کاهش مصرف باتری میکند و کارایی و عملکرد دستگاه شما را برای مصرف انرژی کمتر کاهش میدهد، پس سرعت آن کمی کاهش یافته اما مدت زمان بیشتری روشن خواهد ماند. در این حالت گوشی یا تبلت شما کمتر ویبره خواهد داشت و موقعیت مکانی دستگاه یعنی GPS خاموش میشود و این یعنی مسیریابی در نقشه گوگل عمل نخواهد کرد. علاوه بر اینها، مصرف انرژی در پس زمینه نیز محدود خواهند شد؛ به این ترتیب ایمیل، شبکههای اجتماعی و دیگر برنامهها تا وقتی که آنها را اجرا نکنید محتوا را بهروزرسانی نخواهند کرد.
همچنین در بخش سختافزاری عملکرد پردازنده یا همان CPU گوشی محدود میشود؛ همانطور که میدانید پردازنده از تعدادی هسته تشکیل شده که هر کدام از هستهها مسئول کار خاصی هستند؛ برخی وظیفهی پردازش عملکردهای سنگین مثل بازی را برعهده دارند و برخی دیگر کارهای سبک را انجام میدهند. زمانی که باتری سیور یا حالت ذخیره باتری را فعال میکنید هستههایی که عملکردهای سنگین را برعهده دارند غیرفعال میشوند و همهی وظایف پردازش گوشی بر عهدهی هستههای فرعی قرار میگیرد.
چه زمانی پاور سیوینگ یا حالت ذخیره انرژی را فعال کنیم؟
معمولا در حالت عادی لازم نیست که حالت ذخیره باتری را روی گوشی فعال کنید، اما در صورتی که باتری گوشی شما رو به اتمام است و باید تا مدتی انرژی را حفظ کنید تا بتوانید به برق دسترسی پیدا کرده و گوشی را شارژ کنید، این زمانی است که لازم است Battery Saver را فعال کنید تا مصرف انرژی کاهش پیدا کند و گوشی خاموش نشود.
در حالت بعدی زمانی که میخواهید گوشی مدت زمانی بیشتر از حالت معمول شارژ نگه دارد و شما در این زمان قصد ندارید با گوشی کار کنید و نمیخواهید از آن استفاده کنید؛ حتی اگر گوشی ۹۰ درصد هم شارژ داشته باشد، در صورتی که با گوشی کار نمیکنید، اگر بخش پاور سیوینگ را فعال کنید، مشکلی پیش نمیآید و شارژ گوشی در این حالت اصلا کم نمیشود.
روش فعال کردن حالت ذخیره باتری
برای فعالسازی حالت ذخیره باتری در گوشیهای اندرویدی، ابتدا به بخش تنظیمات و سپس به قسمت باتری دستگاه مراجعه کنید.
در صفحه مربوط به وضعیت باتری، روی کلید منو (علامت سه نقطه) ضربه بزنید و باتری سیور را لمس کنید.
Settings > Battery > Battery Saver
فعالسازی خودکار حالت ذخیره باتری
حالت ذخیره باتری در گوشی چه کاری انجام میدهد ؟ در صورتیکه ذخیره باتری را در حالت خودکار قرار دهید، هنگامی که میزان شارژ باتری گوشی از حد خاصی کاهش یابد، دیگر نیازی به فعالسازی دستی حالت ذخیره باتری نیست و این سیستم به شکل خودکار روشن میشود.
برای فعالسازی خودکار ذخیره باتری لازم است که به بخش تنظیمات، قسمت باتری و بخش باتری سیور مراجعه کرده و کلید روشن کردم خودکار را بزنید؛ حالا سه وضعیت ۵ درصد، ۱۰ درصد و ۱۵ درصد نمایش داده میشود که از بین آنها باید انتخاب کنید زمانی که باتری به این میزان رسید، حالت ذخیره باتری به شکل خودکار فعال شود.
Settings > Battery > Battery Saver > turn on automatically
0 دیدگاه