امیلی چویی؛ مغز متفکر بازار دارایی‌های دیجیتال
16
جولای

امیلی چویی؛ مغز متفکر بازار دارایی‌های دیجیتال

امیلی چویی که این روزها تقویم چهل‌وسه سالگی‌اش را ورق می‌زند، عنوان جوان‌ترین مدیر کوین‌بیس را به خودش اختصاص داده است و هر پنج مدیر ارشد دیگر این شرکت از او بزرگ‌تر هستند. او از زمانی که خودش را شناخت به علم اعداد، اقتصاد و روش‌های اداره کسب‌وکارها علاقمند بود. با این اوصاف تعجبی نداشت که بعد از پایان دوران مدرسه، به قدیمی‌ترین و معتبرترین مدرسه بازرگانی و مدیریت جهان یعنی مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا برود. چویی بعد از دریافت مدرک کارشناسی مدیریت کسب‌وکار از این دانشگاه، راهی دانشگاه جان هاپکینز شد که یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین مراکز علمی و تحقیقاتی ایالات متحده آمریکاست. او در آنجا هم علایقش را دنبال کرد و درس اقتصاد خواند.

امیلی چویی بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی، به کارگزاری «لِگ میسون وود واکر» (Legg Mason Wood Walker) رفت و در آنجا به عنوان تحلیل‌گر ارشد سرمایه‌گذاری بانکی مشغول به کار شد. بعد از سه سال اما مسیر چویی به سیلیکون‌ولی افتاد و در شرکت «یاهو» مشغول به کار شد. او در طول دو سالی که در یاهو فعالیت می‌کرد، در بخش توسعه و استراتژی این شرکت سمت تحلیل‌گر ارشد را داشت. تجربه کار در یاهو باعث شد که او در تجربه بعدی خودش با یکی از غول‌های صنعت سرگرمی یعنی برادران وارنر (Warner Bros) همراه شود. امیلی چویی به مدت دو سال و نیم، به عنوان مدیر بخش عملیات و استراتژی در این شرکت مشغول به کار بود. بعد از این بود که یکی از مهم‌ترین تجربه‌های کاری و حرفه‌ای امیلی چویی رقم خورد؛ او در آخرین روزهای سال 2009 به شرکت «لینکداین» (LinkedIn) پیوست و به عنوان مدیر بخش توسعه شرکتی آن، بیش از چهل معامله خرید و ادغام و سرمایه‌گذاری را مدیریت کرد. بعد از حدود هشت سال و نیم حضور در لینکداین، چویی به شرکت «نَسپرز» (Naspers) پیوست که در زمینه خرده‌فروشی آنلاین و سرمایه‌گذاری خطرپذیر فعالیت می‌کند. امیلی چویی به مدت چهار سال و نیم، عضو هیئت مدیره این شرکت بود. سپس به سانتا مونیکا رفت و به شرکت کاریابی بزرگ «زیپ‌رِکریتِر» (ZipRecruiter) پیوست. او همچنان صندلی خود در هیئت مدیره این شرکت را در اختیار دارد.

جاه‌طلب و مصمم

زندگی امیلی چویی اما از ماه مارس سال 2018 و با پیوستن به شرکت کوین‌بیس به کلی تغییر کرد. او در این زمان پیشنهاد «بری‌یان آرمسترانگ» هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل این شرکت را پذیرفت و به عنوان معاون بخش کسب‌وکار و داده به استخدام کوین‌بیس درآمد. چویی بیش از یک سال در این سمت فعالیت کرد و تلاش‌ها و اقداماتش آنقدر تاثیرگذار بود که مدیریت عملیات شرکت به او پیشنهاد شد. همکاری نزدیک و همراهی مفید و نتیجه‌بخش او با آرمسترانگ در این سمت باعث شد تا او با سرعتی چشمگیر پله‌های ترقی را طی کند و بعد از حدود یک سال و نیم به ریاست هیئت مدیره کوین‌بیس برسد تا نفر دوم این صرافی بزرگ ارز دیجیتال بشود.

امیلی چویی تمام روزهای سال 2021 را به تلاش برای کمک به کوین‌بیس گذراند تا بتواند مشکلات و موانع مختلف قانونی را که از طرف کنگره و کمیسیون بوس و اوراق بهادار ایالات متحده اعمال می‌شد، پشت سر بگذارد و همزمان روند رشد خودش را حفظ کند. از طرفی او و مدیران دیگر کوین‌بیس، مقدمات ورود این شرکت به بورس را در همین سال فراهم آوردند تا در نهایت در نیمه سال 2021 سهام کوین‌بیس برای اولین بار به عرضه عمومی برسد. چویی در نیمه دوم این سال با همراهی آرمسترانگ و دیگر اعضای هیئت مدیره کوین‌بیس پیشنهاد تدوین سیاست‌های کلی دارایی دیجیتال را ارایه داد که نیازمند ایجاد یک کارگروه مجزا برای قانون‌گذاری در زمینه رمزارز و دارایی‌های دیجیتال است. حالا کوین‌بیس در حال گسترش فعالیت‌هایش به خارج از مرزهای ایالات متحده است و چنین اتفاقی برای شرکتی که تمام نیروهایش به صورت دورکار مشغول هستند، چندان دور از ذهن نخواهد بود.

بلندپروازی‌های امیلی چویی اما نقطه پایانی ندارند و او همیشه برای رسیدن به قله‌های موفقیت در تلاش است. چویی همچنین یک سرمایه‌گذار فرشته است و در بعضی از شرکت‌ها و موسسات مالی هم سرمایه‌گذاری کرده. او علاوه بر رمزارزها، به فعالیت در زمینه اینترنت، نرم‌افزار به عنوان یک خدمت، خرید و ادغام، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، استراتژی شرکتی، عملیات تجاری، توسعه تجاری و تحلیل داده هم علاقمند است.